Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови наводнения в Северозападна България, на места обявиха частично бедствено положение

Нови наводнения в Северозападна България, на места обявиха частично бедствено положение

През изминалата нощ са получени над 46 сигнала за произшествия, свързани с динамичната метеорологична обстановка на територията на София-град, и областите Враца и Монтана.

Нови порои и наводнения в Северозападна България причиниха щети. В Криводол е обявено частично бедствено положение. Това се случва броени дни, след като беше отменено бедственото положение заради предишните дъждове. В село Галатин са наводнени 15 къщи, предава NOVA.

От полицията обявиха, че обстановката се нормализира. През изминалата нощ са получени над 46 сигнала за произшествия, свързани с динамичната метеорологична обстановка на територията на София-град, и областите Враца и Монтана. Съобщенията са предимно за наводнени мазета, приземни етажи на къщи, както и за паднали дървета и клони. Няма данни за застрашени или пострадали хора. 

В Монтанско са получени 25 сигнала. Водолазен екип с моторна лодка са евакуирали 7 души от овцеферма в кв. "Кошарник". Извършени са 5 отводнявания и е отстранено едно паднало дърво.

За София-град са получени 11 сигнала за отводняване и паднали дървета. По сигналите са работили 5 противопожарни автомобила с 15 служители.За Област Враца са получени 10 сигнала. На терен са работили 3 противопожарни автомобила с  10 служители.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега