Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови преброителни центрове започват работа в столицата и страната

Нови преброителни центрове започват работа в столицата и страната

НСИ призовава хората, които не са посетени от преброител, да отидат в новите преброителни центрове или сами да попълнят преброителната карта и да я изпратят.

Подпомагащицентрове за преброяването във всички столични райони започват работа от утре, 5октомври 2021 година. Допълнителни пунктове се откриват и в страната.

Всеки,който все още не е посетен от преброител и не се е преброил електронно, може даго направи с помощта на експерти в центровете. Там ще попълнят преброителнатаму карта и ще му обяснят всичко, което го интересува.

 „Призовавамехората да отидат в преброителните пунктове, за да ни помогнат да направимобективна моментна снимка как живее обществото ни“ - заяви председателят на НСИСергей Цветарски. Той допълни, че допълнителните центрове се разкриват, тъйкато много от преброителите се отказват от предварително поетите ангажименти,основно заради нарастващия риск от COVID-19.Проблемът е най-вече в големите градове, където живее значителна част отнаселението на страната. 

 Алтернативенначин да се включите в преброяването е и да разпечатате сами преброителнатакарта за сградите, жилищата и населението.Тя е публикувана на интернет сайта на преброяването в рубриката „Обща информация“.  След катопопълните картата, имате три варианта - да я изпратите сканирана на census2021@nsi.bg ,да я пуснете по пощата на адрес: София 1038, ул.“Панайот Волов“ № 2, Подпомагащ център, НСИ,или да я донесете лично. 

 НСИоткрива и нов имейл адрес codecensus2021@nsi.bg ,на който хората, които  са се преброилиелектронно, могат да изпратят уникалните преброителни кодове. В писмото сиосвен кода те трябва да напишат и община, населено място, квартал, улица, номер(иликвартал, номер на блок, вход, етаж, апартамент),където живее и се е преброило съответното домакинство.  

 Прижелание всеки би могъл да издиктува кода си и на телефонните линии напреброяването - *2021 и  (02) 9078 430. 

 Списък с всички преброителницентрове и пунктове можете да видите тук

 Включисе, защото си важен!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега