Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови спортни игрища на плажа в Бургас

Нови спортни игрища на плажа в Бургас

Три нови волейболни игрища ще събират любителите на плажния волейбол на плаж „Бургас-север”. Концесионерът на плажа монтира чисто нови съоръжения с трибуни за 100 седящи зрители.

Три нови волейболни игрища ще събират любителите на плажния волейбол на плаж „Бургас-север”. Концесионерът на плажа монтира чисто нови съоръжения с трибуни за 100 седящи зрители. До волейболните игрища ще има и футболно. Те са разположени около канала за дъждовната вода, където зоната се използва по-малко от плажуващи.

Федерацията по волейбол вече е заявила желание за провеждане на турнири. Плажният волейбол събира много почитатели и любители, които забиват топка от ранна пролет до късна есен. Ентусиастите сами си закупуваха мрежи и ги разпъваха всеки ден, а често ролята на мрежа играеше само една връв. Старите игрища бяха ръждясали с изпочупени седалки. Монтираните нови съоръжения са от българска фирма- производител, а инвестицията е за 14 хил. лв.

Концесионерът на плаж „Бургас-Север”, по предварителни разчети, ще инвестира около 200 хил. лв. на бургаския плаж. Обезпаразитяване ще бъде направено в понеделник. Вече е пристигнала в Бургас нова линейка с оборудване. Два огромни детски къта предстои да бъдат монтирани на пясъчната ивица. За плажуващите съвсем скоро ще има безплатен интернет.

Концесионерът вече е платил за полагането на оптичен кабел до пясъчната ивица и е въпрос на дни да „сърфирате” на воля в социалните мрежи докато разпускате на плажа. На 24-ти май ще бъдат пуснати три обходни спасителни двойки, а официалното откриване на плажа е запланувано за 2-ри юни. Датата 24-ти май е избрана заради абитуриентските балове.

14 спасителни поста по двама души или 28 редови спасители ще са на линия от официалното откриване на плаж „Бургас-север”. Предвиден е също така старши спасител, лодкар и реанимационен екип с линейка.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега