Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият български филм "Пъзел" с предпремиера в Бургас

Новият български филм "Пъзел" с предпремиера в Бургас

“Пъзел” е пълнометражния дебют на Иво Стайков, който е и сценарист на филма.

“Пъзел” е пълнометражния дебют на Иво Стайков, който е и сценарист на филма. В „Пъзел” ще видим любимеца на много български жени -  Асен Блатечки (Ник), влюбен до уши в прекрасната Станимира Колева(Ирен).

Eдно от големите световни имена на модния подиум, реализирала многобройни участия в световни фотосесии - Станимира Колева  дебютира на голям екран именно във филма на Иво Стайков, след което е забелязана и получава покана да участва в сериала “Стъклен дом”. Станимира постоянно пътува за  снимки между Париж, Милано и Лондон, но се връща у нас специално за премиерата на “Пъзел”.  

Асен Блатечки блести в една роля с огромен диапазон - от романтично влюбено момче, до зрелия мъж, пред когото животът поставя свойте сурови правила - но дали героят ще ги спази..?!  

„Пъзел” е романтична, но в същото време позитивна и на моменти дори комична история за живота, в която всички са като парченца от един пъзел, съставен от отделни елементи, всеки от които може да се съедини само с друг, точно определен, за да се нареди картината. Често пъти, обаче съдбата реди парченцата по свой начин и поставя  на празното място друго, почти същото, но почти... Винаги остава празно място...

Официалната премиера на” Пъзел” в София е на 25 септември в кино Арена – Запад. Именно там първите зрители ще имат възможност да видят голяма част от основния екип на филма, на чело с Асен Блатечки, Станимира Колева, Джоко Росич, Павел Попандов, Александра Сърчаджиева, Роберт Янакиев и др. На 3 октомври филма ще има и официално представяне в Мол Варна, където ще подгряват момчетата от обичаната българска група БТР, които също са част от актьорския състав на “Пъзел”. На 27 септември ще е предпремиерата в Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега