Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият омбудсман пристига в Бургас, среща се с бургазлии на 5-и ноември

Новият омбудсман пристига в Бургас, среща се с бургазлии на 5-и ноември

Новият омбудсман на Република България - Мая Манолова пристига на двудневно посещение в Бургас в сряда (4-и ноември). В рамките на визитата си, общественият посредник ще се срещне с кмета на града - Димитър Николов, както и с областния управител Вълчо Чолаков.

Новият омбудсман на Република България - Мая Манолова пристига на двудневно посещение в Бургас в сряда (4-и ноември). В рамките на визитата си, общественият посредник ще се срещне с кмета на града - Димитър Николов, както и с областния управител Вълчо Чолаков. В четвъртък (5-и ноември) ще бъде разкрита и временна приемна за гражданите на Бургас.

Врезултат на потърсено съдействие от граждани, в сряда Манолова ще посети рибарското селище в местността„Ченгене скеле“ край Бургас. В рамките на визитата си в крайморския град, омбудсманътще се срещне с неправителствени организации, които защитават хората сувреждания и ще посети социални заведения в района.

От10.00 часа на 5 ноември 2015 г. (четвъртък) Манолова ще се срещне и с граждани в приемната наобществения посредник на гр. Бургас с адрес ул. "Шейново" № 24, ет. 4.Желаещите да се срещнат с обществения посредник могат да се запишат на телефони: 056/846037; 056/846042.П

Припомняме Ви, че вече бившият народен представител бе избран за обществен посредник в края на месец юли със 129 от 223 гласа. Това е първото посещение на Манолова в града в качеството й на омбудсман. Визитата е част от обиколката на България, с която Мая Манолова заяви, че ще започне мандата си на поста.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега