Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият терминал на Летище Бургас отваря врати на 4-ти декември

Новият терминал на Летище Бургас отваря врати на 4-ти декември

Новият пътнически терминал на Летище Бургас ще бъде открит официално на 4-ти декември. Това съобщи пред журналисти пиарът на летището Мая Минчева.

Новият пътнически терминал на ЛетищеБургас ще бъде открит официално на 4-ти декември. Това съобщи пред журналистипиарът на летището Мая Минчева. Следобедът на 5-ти декември пък еопределен за свободен достъп на граждани. Те ще бъдат допускани до терминала в часовияинтервал от 13 до 16 часа. 

Новият пътнически терминал разполага с31 гишета за регистрация, като общата му площ е около 20 000 кв.м.  Капацитетът му е2 483 пътника в час пик, което означава, че ще могат да се обработват 1220пристигащи и 1263 заминаващи в най-натовареното време.

„Въвеждаме много нови системи. Всичко ще бъде автоматизирано. Пътницитеще се чувстват и много по-комфортно“, сподели Ивилина Панайотова.Новото съоръжение е проектирано с обширнизони както за пристигащите, така и за заминаващите пасажери. Общата инвестицияна мащабния проект възлиза на 80 млн. лв.

До този момент бургаското летище е обслужило2 453 000пътници. От там регистрират ръст от около 4,5% на туристите на годишнабаза, спрямо миналата година. Отново най-много са руснаците. Ръст се наблюдаваи на туристите от Великобритания, Украйна и Беларус.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега