Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият терминал на Летище Бургас посреща първите си пътници

Новият терминал на Летище Бургас посреща първите си пътници

Новият терминал на Летище Бургас ще посрещне първите си пътници след броени часове. От днес стартира обработката на пътниците в новата модерна сграда на порта. Първите пътници, обслужени от Терминал 2, ще бъдат от редовен полет на авиокомпания S7 от Москва (летище Домодедово).

Новият терминал на Летище Бургас щепосрещне първите си пътници след броени часове. От днес стартира обработката напътниците в новата модерна сграда на порта. Първите пътници, обслужени отТерминал 2, ще бъдат от редовен полет на авиокомпания S7 отМосква (летище Домодедово).

Терминалът вече е готов да заработи напълни обороти. Очакваше се това да се случи в началото на 2014 г., но тестоветеи обученията за работа с новите системи са преминали успешно и сградата е „готоваза действие“.

Летище Бургас ще посрещне Новата година напълни обороти с ново лице, с модерни системи, отговарящи на високите европейскистандарти, напълно автоматизирани и предлагащи обслужване на световно ниво.

Проектиран от известни дизайнери иархитекти, новият пътнически терминал съчетава модерен интериор и неповторима ваканционна атмосфера, преплетени идейносъс символа на българската роза.

Атрактивни търговски зони с ресторанти,барове и магазини на известни марки, както и комфортни открити пространства сепредлагат в услуга на пътниците на Терминал 2 на летище Бургас.

Новите пътнически терминали на летищеБургас и летище Варна донесоха приз на дружеството за „Най-голяма инвестиция втуризма на 2013 г“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега