Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият волейболен сезон започва днес с мач в Бургас

Новият волейболен сезон започва днес с мач в Бургас

Новакът „Дея Спорт“ посреща „Раковски“ – Севлиево в зала „Младост“

Шампионатът в Суперволей лигата при мъжете за сезон 2021/2022 стартира на 22 октомври, петък, с мача между новаците в родния елит „Дея Спорт“ и „Раковски“ – Севлиево. Този двубой е от 18:30 часа в зала „Младост“. Домакините от „Дея Спорт“ обявиха безплатен вход за зрителите. В залата ще бъдат допускани само такива със зелен сертификат, съгласно заповедта на здравните власти във връзка с пандемията от КОВИД-19.

Ръководството на „Дея Спорт“, начело с д-р Александър Маджуров, стартира мащабен проект с амбициозни цели във волейбола. За новия сезон бяха привлечени много качествени състезатели, а за старши треньор беше назначен Венцислав Симеонов. 44-годишният специалист направи блестяща кариера като състезател в чужбина, а с отбора на Италия е олимпийски вицешампион от Атина през 2004-та.

С екипа на бургаския отбор ще се състезават: Георги Братоев, 207-сантиметровият руски диагонал Виталий Василиев, хърватският централен блокировач Стипе Перич, висок 205 см., либерото Гейдж Лорсли - шампион на САЩ с университета в Хавай, посрещачите Тодор Вълчев и Леон Тончев, които идват съответно от „Локомотив“ – Пловдив и „Дунав“ – Русе, центърът на „Добруджа 07“ Денис Чавдаров и ветеранът и бивш национал Красимир Гайдарски. За резерва на разпределителя Георги Братоев е привлечен европейският вицешампион за юноши до 17 години Борислав Николов. Втори диагонал на „Дея Спорт“ ще бъде Георги Петров-Гопето, а резервно либеро Иван Дунков. И двамата са местни момчета от бургаската школа.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега