Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новосъздаденото МИП се сдоби с уеб страница

Новосъздаденото МИП се сдоби с уеб страница

Новосъздаденото Министерство на инвестиционното проектиране (МИП) вече има собствена страница в интернет, съобщават от пресцентъра на ведомството. В сайтът ще се представя информация за структурата, задачите и ангажиментите на министерството. Засега обаче страницата все още е в процес на разработване и голяма част от разделите му са празни.

НовосъздаденотоМинистерство на инвестиционното проектиране (МИП) вече има собствена страница винтернет, съобщават от пресцентъра на ведомството. В сайтът ще се представяинформация за структурата, задачите и ангажиментите на министерството. Засега обачестраницата все още е в процес на разработване и голяма част от разделите му сапразни.

В раздел „Новини“вече са качени две интервюта и обявления от Министерството относно дейността наведомството, включително и отчет за извършените дейности за периодаюли-декември 2013 г., както и поставените цели за настоящата година.

От този отчет става ясно, че един от приоритетите на МИП за2014 година ще бъде създаването на кадастрална карта за 40 населени места иосем района на столицата. Сред населените места, включени в кадастралнитеприоритети за следващата година, са 13 областни центъра като Казанлък,Свиленград, Костинброд, Бяла, Радомир, Аксаково, Брегово, Бяла Слатина и др.

За нуждите на дейностите по създаване накадастралния регистър, МИП е предвидило 10 млн. лв. от Бюджет 2014.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега