Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новото спортно бижу в ОУ "Княз Борис I" с модерно оборудване и соларни панели

Новото спортно бижу в ОУ "Княз Борис I" с модерно оборудване и соларни панели

Новата придобивка на училището беше осветена от протойерей Емилиян от храм „Св. св. Кирил и Методий“. Мажоретният състав към „Княз Борис I“ поздрави присъстващите, а възпитаници на учебното заведение направиха демонстрация на различни спортове в новия просторен физкултурен салон.

„За мен е удоволствие да открия този модерен мултифункционаленфизкултурен салон, който придава изцяло нова визия както на ОУ "Княз Борис I",така и на цялата инфраструктура в централната част на града. Осигуряването на добра спортната база ееднакво важно за нас, както и обновяването на образователната инфраструктура. Още повече, че тази година сме избрани за Европейски град на спорта.“Това заяви кметът Димитър Николов преди да пререже лентата на новото спортнобижу заедно със седмокласника Недялко Чепов.

Новата придобивка на училището беше осветена от протойерей Емилиян от храм „Св. св. Кирил и Методий“. Мажоретниятсъстав към „Княз Борис I“ поздрави присъстващите, а възпитаници на учебното заведение направиха демонстрация наразлични спортове в новия просторен физкултурен салон.

„Това няма да е последната инвестиция в образователната инфраструктура. Продължавамес подобни проекти в други училища“, каза още кметът Николов, докато разглеждаше новата спортна база.

На откриването присъстваха зам.-кметът по образование и култураЙорданка Ананиева, председателят на ОбС Костантин Луков, директорът на Дирекция„Образование“ Веселина Таралова, директорът на РИО Виолета Илиева, общинскисъветници и представители на училищното настоятелство.

През цялата 109-годишна история на ОУ „КнязБорис I“учебното заведение никога не е имало физкултурен салон. Точно преди 1 годинабургаският градоначалник направи първата копка. Модерният физкултурен салон,който е изграден с общински средства, разполага със съблекални за момичета имомчета, санитарни възли и душове, помещения за инвентар и  за преподаватели, бюфет.

Новата сграда е свързана с топла връзка  с основната сграда на учубното заведение. Оборудването на физкултурния салон позволява в него да се играе баскетбол,волейбол, бадминтон, тенис на маса, земна и художествена гимнастика, мини футбол. Сградата се отоплява на газ, има два броя кондензни газови котли,топловъздушни апарати във физкултурния салон, слънчеви колектори /10 соларнипанела/ за затопляне на вода и слънчева инсталация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега