Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областният управител и екипът му се включиха в почистването на Бургас

Областният управител и екипът му се включиха в почистването на Бургас

Областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков и екипът на администрацията се включиха в кампанията по почистване. Районът около Областна администрация и Стария съд, който институцията избра, се оказа сравнително чист. Всички служители се включиха, като голяма част от тях дойдоха заедно със семействата си.

Областниятуправител на област Бургас Вълчо Чолаков и екипът на администрацията севключиха в кампанията по почистване. Районът около Областна администрация и Стария съд, който институцията избра, се оказа сравнително чист. Всички служители се включиха, като голяма част от тях дойдоха заедно със семействата си.

"Включваме се в кампанията, защото е традиция и въпреки, че събитието не безадължително за никой, голяма част от колегите дойдоха с децата си. Това еначин възрастните да дадем пример и да формираме в младите чувствителност къмтакива важни теми като опазването на околната среда.

Това, което установихмепочиствайки района е, че отговорните институции са си свършили ангажиментите,за съжаление в следствие на вандалски акт всички пейки пред театъра са залети сбоя. Иска ми се хората,заради които се налагат подобни кампании, да променят отношението си къмсредата, която ни заобикаля", коментира областният управител.

Къмслужителите на Областна администрация се включи и екипът на Регионалнатаздравна инспекция. Следващитеакции от кампанията ще са за почистване на места за отдих и спорт, детскиплощадки, природни паркове и защитени територии, речни корита.

На27 юни, когато в национален мащаб ще се почистват реките на България, Областнаадминистрация ще изготви график и списък на водоемите в нашия регион, които приоритетноще започнат да се чистят. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега