Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областният управител проф. Мария Нейкова връчи печатите на РИК

Областният управител проф. Мария Нейкова връчи печатите на РИК

На 14 ноември 2021 г. за първи път ще се проведат президентски и парламентарни избори едновременно, като вотът изцяло ще бъде с организиран с машинно гласуване.

На проведеното първо заседание на Районната избирателна комисия областният управител проф. Мария Нейкова връчи печатите на председателя й Фани Семерджиева като символично начало на дейността на комисията за предстоящите избори, които ще се проведат на 14 ноември. 

„Пожелавам на новото ръководство на РИК да затвърдят успехите, екипната работа и перфектната организация от дейността на комисията от предходните избори, проведени на 11 юли, когато РИК-Бургас приключи с предаването на изборните протоколи първа в цялата страна, което до този момент не се беше случвало.“, каза в обръщение проф. Нейкова.

По отношение на административно-техническото обслужване областният управител гарантира пълна подкрепа от страна на Областна администрация Бургас съгласно нейните правомощия.

„За мен, като декан на Центъра по юридически науки към Бургаския свободен университет, е гордост, че основната част от екипа на РИК-Бургас отново са възпитаници на БСУ.“, допълни още проф. Нейкова.

На 14 ноември 2021 г. за първи път ще се проведат президентски и парламентарни избори едновременно, като вотът изцяло ще бъде с организиран с машинно гласуване.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега