Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обновената конна база с два турнира този месец

Обновената конна база с два турнира този месец

В разгара на летния сезон Обшина Бургас успя да отдели средства за обновяване и реконструкция на конната база в парк “Езеро”.

В разгара на летния сезон Обшина Бургас успя да отдели средства за обновяване и реконструкция на конната база в парк “Езеро”. Строително-монтажните дейности приключиха вчера и обхващат осветлението на комплекса, вътрешните помещения и санитарните възли, боксовете за конете и останалите съоръжения за езда.

Изграден е и един нов тренировъчен манеж с размери 30 на 40 метра. Инвестицията е в размер на 35 хиляди лева, осигурени от бюджета за спорт на Община Бургас. Реконструкцията бе извършена броени дни преди началото на квалификацията за държавно първенство по конен спорт, която ще се проведе на 4-5 август.   На 11-12 август ще се проведе открит турнир за Купа Бургас. Очертава се това да е най-атрактивното състезание в България тази година.  

Организатори са Община Бургас, Българска федерация по конен спорт, както и клубовете по конен спорт Черноморец , Кан Крум, Кубар. Интересът към събитието е огромен, като досега са се записали над 120 участници. Досега на състезание в Бургас са идвали най-много 80 коня. По тази причина специално от Гърция са доставени 65 преносими бокса за по-голямо удобство на участниците. Наградният фонд на турнира е с размер 12 хиляди лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега