Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обновеният Културен дом на нефтохимика официално отваря врати!

Обновеният Културен дом на нефтохимика официално отваря врати!

"Това е най-модерният културен център на територията на Общината, дори на територията на цялата област Бургас", заяви кметът Николов пред журналисти.

Месец след края на мащабния ремонт днес обновеният Културен дом на нефтохимика официално отваря врати. Първи гости в обновената сграда бяха представителите на бургаските медии. А утре вечер новата концертна зала "Тончо Русев" ще посрещне и първата публика за благотворителния концерт "Да дарим възможност".


"Това е най-модерният културен център на територията на Общината, дори на територията на цялата област Бургас. До този момент с екипа изцяло трансформирахме пространствата на НХК - Бургас. В момента има осем зали, абсолютно автономни, със самостоятелни съблекални, тоалетни, озвучаване и климатична инсталация". Това обяви кметът Димитър Николов по време на символичното откриване. Залите са вече почти запълнени като капацитет, уточниха от ръководството. Интересът от страна на школите е огромен.




Припомняме Ви, че сградата на НХК, разположена в самото сърце на Бургас - на пл. Тройката, е построена през 1975 година. През 2012 г. ръководството на "Лукойл Нефтохим Бургас" я дари на Община Бургас, което ни даде възможност да я ремонтираме със средства от спечелен европейски проект.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега