Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оборудваха 6 училища за обучения по първа помощ

Оборудваха 6 училища за обучения по първа помощ

Комплектите включват: манекен – възрастен; манекен – бебе; оборудвана раница с консумативи по първа долекарска помощ; образователно информационно табло за училището.

Още шест бургаски училища ще имат собствени кабинети за обучение по първа долекарска помощ. То е на стойност 5 600 лева, организацията за набрани по време на традиционния Коледен бал на национално сдружение "Младежки глас" през 2019 г. Комплектите включват: манекен – възрастен; манекен – бебе; оборудвана раница с консумативи по първа долекарска помощ; образователно информационно табло за училището. Целта на дарението е да се улесни процесът на обучение на учениците по първа помощ и да възпита хуманизъм в действие у поколенията, прилагайки подхода „връстници обучават връстници“.

Дарението беше връчено официално от председателят на Национално Сдружение „Младежки глас“ Тодор Йосифов, председателят на БЧК-Бургас д-р Нено Ненов и г-н Веселин Люцканов - главен секретар на Областна администрация-Бургас на директорите на поредните шестте училища: ОУ „Пейо Яворов“-Бургас; ОУ „В.Левски“-Горно Езерово; СУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Бургас; ГЧЕ „В.Левски“-Бургас; Професионална гимназия по механотехника и електроника-Бургас и Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас.

Традиционно всяка година Национално Сдружение „Младежки глас“ организира благотворителен Коледен бал „Всички сме едно семейство“ под патронажа на Областния управител, като набраните средства предоставя на Областен съвет на БЧК-Бургас в подкрепа на различни каузи. За последните четири години със съвместни усилия успяха да предоставят оборудване за провеждането на обучения по първа долекарска помощ за общо 23 училища от област Бургас.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега