Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Бургас обяви конкурс за доставчик на ресторанта на о-в "Св. Анастасия"

Община Бургас обяви конкурс за доставчик на ресторанта на о-в "Св. Анастасия"

Община Бургас обяви конкурс за избор на доставчик на хранителни продукти и напитки за пекарна и ресторант „100 години назад” на остров „Св. Анастасия”, съобщиха от пресцентъра на общината. Фирмата, предложила най-атрактивни цени, ще бъде избрана за партньор. Крайният срок за кандидатстване е 10-ти февруари. Оферти ще се приемат до 20-ти февруари. Събраните оферти ще се разглеждат на 21-ви февруари от 9.30 ч. в сградата на Община Бургас.

Община Бургас обяви конкурс за избор на доставчикна хранителни продукти и напитки запекарна и ресторант „100 години назад” на остров „Св. Анастасия”, съобщихаот пресцентъра на общината. Фирмата,предложила най-атрактивни цени, ще бъде избрана за партньор. Крайният срок закандидатстване е 10-ти февруари. Оферти ще се приемат до 20-ти февруари. Събранитеоферти ще се разглеждат на 21-ви февруари от 9.30 ч. в сградата на ОбщинаБургас.

Споредрегламента, желаещите трябва да внесат внесатбанкова гаранция в размер на 1 660 лв. ако искат да доставят хранителнипродукти и 2 160 лв. за доставка на напитки за ресторанта. Подробна информация относно изискванията за участие са поместени наинтернет страницата на общината Бургас в раздел Обществени поръчки.

Общината сама ще транспортира продуктите до острова, фирмататрябва да ги доставя до пристанището или друго място. Остров Св. Анастасия и сградите там бяха реконструирани със средства по ОП „Регионалноразвитие”. Островът ще се превърне в новата туристическа атракция на ОбщинаБургас за сезон 2014. Очаква се достаката на кораб, който да превозва туриститеот мостика до острова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега