Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие с членство в РАО Тракия

Община Поморие с членство в РАО Тракия

Регионалната асоциация на общини „Тракия” прие община Поморие за член на асоциацията на разширено заседание на Управителния съвет, което се проведе на 13.12.2013 г., в Стара Загора. Kметът Иван Алексиев, ще бъде делегат на общината, a заместник-делегати – председателят на Общинския съвет д-р Милена Енева и общинските съветници Ася Пеева и Стефка Ангелова.

Регионалната асоциацияна общини „Тракия” прие община Поморие за член на асоциацията на разширенозаседание на Управителния съвет, което се проведе на 13.12.2013 г., в СтараЗагора. KметътИван Алексиев,  ще бъде делегат наобщината, aзаместник-делегати – председателят на Общинския съвет д-р Милена Енева иобщинските съветници Ася Пеева и Стефка Ангелова.

В дискусиите се включихапочетният консул на Йордания в България Н. Пр. д-р Хасан Бармауи, областниятуправител на Стара Загора Живка Аладжова, областният управител на СливенКорнелий Желязков и зам.-областният управител на Бургас Юсеин Мехмед.РАО „Тракия” е едно отнай-големите по територия и население регионално сдружение на общини. Нейничленове са 32 общини от 7 области.

Асоциацията е посредник на общините членки вобмена на информация и добри практики и стимулира тяхното сътрудничество вразработването на проекти и програми, както и трансграничното имсътрудничество.Освен новоизбранитечленове – Поморие и Асеновград, беше обсъдена публичната инвестиционна програма„Растеж и устойчиво развитие на регионите” и възможностите, които предоставя зафинансиране на проекти на конкурсен принцип на общини и министерства, които щедоведат до растеж и разкриване на нови работни места.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега