Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие с мащабна реклама на туристическия си продукт

Община Поморие с мащабна реклама на туристическия си продукт

За пръв път община Поморие ще бъде част от най-значимия туристически форум в световен мащаб – ИТБ Берлин. Като съизложител на щанда на Министеството на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, по атрактивен начин ще бъде представен потенциалът на туристическия продукт на Община Поморие.

За пръв път община Поморие ще бъде част от най-значимия туристически форум в световен мащаб – ИТБ Берлин. Като съизложител на щанда на Министеството на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, по атрактивен начин ще бъде представен потенциалът на  туристическия продукт на Община Поморие.

ИТБ Берлин ще се проведе от 6-10 март 2013г. Очаква се да бъде посетена от повече от 200 000 души, половината, от които професионалисти в областта на туризма. Магдалена Шентова – старши експерт туризъм и  Любо Липчев – общински съветник ще представят Община Поморие.

Те са получили вече четири покани за преговори с чуждестранни туроператорски фирми. Ден преди форума /05.03.2013г./, в Берлин,  Европейската Спа Асоциация (ЕСПА)  и Българският съюз по балнеология и спа туризъм (БСБСПА) съвместно ще дадат пресконференция, на която ще съобщят  пред международните представители на туристическия браш, че осемнадесетият годишен конгрес на Европейската Спа Асоциация ще се проведе в Поморие.

Брошурата за регистрация в конгреса също ще се разпространява на туристическата борса в Берлин. Конгресът на ЕСПА ще се проведе от 14 до 17 май в Поморие, под патронажа на Министър председателя на Република България. Партньори на събитието са Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и Община Поморие. Това е едно от най-значимите мероприятия в областта на медикъл спа, спа и уелнес туризма.

Ще участват най-големите международни туристически компании, както и кметовете на водещи европейски спа общини. Участието на Поморие в Международната туристическа борса Берлин и домакинството на осемнадесетия конгрес на Европейската спа асоциация е мащабна интернационална реклама за общината. Тя ще привлече вниманието на световно известните лица в областта на туризма към природните, исторически и културни ресурси на града ни, както и към уникалния продукт-лиманна кал от Поморийското солено езеро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега