Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общински съвет отпусна 75 хил. лева за туристическа реклама на Бургас

Общински съвет отпусна 75 хил. лева за туристическа реклама на Бургас

Идеята е тези допълнителни средства към фонда за реклама на града да бъдат използвани целево за популяризиране на Бургас като сигурна и безопасна дестинация за летен туризъм в условията на глобална пандемия от Covid-19.

Общински съвет отпусна 75 хил. лева за туристическа реклама на Бургас. С тях ще бъдат финансирани маркетингови инструменти в социалните мрежи и в страната. Идеята е тези допълнителни средства към фонда за реклама на града да бъдат използвани целево за популяризиране на Бургас като сигурна и безопасна дестинация за летен туризъм в условията на глобална пандемия от Covid-19.

Докладната бе входирана от общинския съветник от ДБГ и председател на Постоянната комисия по туризъм - Живко Табаков. В оригиналния текст той бе заложил сумата от 50 хил. лева, която бе увеличена в рамките на днешното редовно заседание на местния парламент по предложение на управляващото мнозинство от ГЕРБ. В крайна сметка предложението бе прието с 43 гласа "За".

"За да сме конкурентни във вътрешна среда, неминуемо трябва да отделим допълнителни средства за реклама, наред с представянето на ясна стратегия как и какво да рекламираме. През последните няколко години Община Бургас предвижда средства за произвеждането на рекламни материали, които се разпространяват през туристическите информационни центрове, както и през туроператори и агенти, дават се средства и за участието ни на определени туристически борси, които са целеви пазари за нашата дестинация. Това е важно, но не и достатъчно в моментната ситуация", коментира Табаков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега