Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинският съвет заседава за първи път в нова зала

Общинският съвет заседава за първи път в нова зала

Днес Общинският съвет на Бургас ще заседава за пръв път в новата си зала - в "Културен дом на нефтохимика", на 2 ет. Това се случва след като цялото здание бе дадено за стопанисване на Община Бургас и залата бе ремонтирана и оборудвана.

Днес Общинският съвет на Бургас ще заседава за пръв път в новата си зала - в "Културен дом на нефтохимика", на 2 ет. Това се случва след като цялото здание бе дадено за стопанисване на Община Бургас и залата бе ремонтирана и оборудвана. В нея съветниците ще изпробват новата система за електронно гласуване. Всички те получиха таблети и преминаха обучение. Системата няма да се ползва единствено при таен вот.

Първата точка от дневния ред е свързана с разрешение за изготвяне на ПУП за обекти в зона за икономическо развитие в рамките на проект "Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Бургас".

Съветниците трябва да гласуват разрешението на обединение „Мостовик Бургас” да строи Океанариума. Тя ще вложи 50 млн. евро, а обектът ще е готов за 6 години.  Ще бъде одобрено също предложението максималната цена за 1 км. пробег с такси да е не повече от 1,20лв. БСП предлага да отпадне синята зона пред „Трета поликлиника”. Ще бъдат предоставени допълнителни средства на професионални приемни родители и на семейства, които се нуждаят от процедури ин витро.

Съветниците от НФСБ предлагат да се гласува едномесечно писмено предизвестие за прекратяване на концесионния договор на фирмата ангажирана с изграждането на подземния паркинг на пл. "Св. св. Кирил и Методий". Те искат също да се ограничи достъпа до спрян незаконен строеж "Молитвен дом" (джамия) в кв. "Победа".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега