Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обстановката в Бургас е сравнително спокойна. Няма затворени пътища в областта

Обстановката в Бургас е сравнително спокойна. Няма затворени пътища в областта

Обстановката в Бургас е спокойна. Няма нито бедстващи хора, нито затворени пътища. Това заяви Веселин Василев – директор дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“ пред "PoligrafF.net". Всички пътища са проходими, затворен е единствено подлезът на СОМАТ. Ситуацията е под контрол, увери Василев.

Обстановката вБургас е спокойна. Няма нито бедстващи хора, нито затворени пътища. Това заявиВеселин Василев – директор дирекция „Управление при кризи, обществен ред исигурност“ пред PoligrafF.net. Всички пътища са проходими, затворен е единствено подлезът на СОМАТ.Ситуацията е под контрол, увери Василев.

Дъждът продължавада се сипе над града, но за щастие не в чудовищните количества от месеците юнии октомври, което дава време и възможност на екипите за наблюдение да реагират.На рисковите места, където обикновено дъждовете предизвикват проблеми, саразположени такива екипи, за да се избегнат опасни ситуации и трагедии.

Бедстващи хора вобщина Бургас към този момент няма. Спешните екипи реагират на всекисигнал, постъпил при дежурните.Такива можете да подавате на тел. 056/907 218. 

В областтапо-критична е ситуацията в община Средец. Язовирът на река Средецка е близо докритичния си максимум и съществува опасност от заливане на селата Радойново иДрака. Кметът на общината е свикал кризисен щаб и в случай на нужда хората щебъдат евакуирани своевременно. Като цяло обаче всички реки в областта са сповишени нива, уточни пред PoligrafF.net Димитър Христов - директор на„Военно-отбранителна и мобилизационна подготовка“ Бургас.

Напълнозатворени пътищав областта няма. Има затруднено движение в отсечките Поморие – Ахелой, Айтос –Карнобат и в междуселските пътища. Образувани са големи локви, които забавяттрафика, на места пътищата са залети, но на място има отзовани екипи, коиторазчистват проблемните отсечки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега