Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обсъждат Плана за намаляване шумовото замърсяване на Бургас

Обсъждат Плана за намаляване шумовото замърсяване на Бургас

Обществено обсъждане на разработения План за действие към Стратегическата шумова карта на Бургас ще се проведе в сряда, 25 септември от 13.30 часа в Заседателната зала на Общината. То е част от инициативата Дни на Екологията с мото „Избрах – чист и зелен Бургас“.

Обществено обсъждане на разработения План за действие към Стратегическата шумова карта на Бургас ще се проведе в сряда, 25 септември от 13.30 часа в Заседателната зала на Общината.  То е част от инициативата Дни на Екологията с мото „Избрах – чист и зелен Бургас“.

Целта на Плана за действие за намаляване на шумовото замърсяване в околната среда е управление, ограничаване и намаляване на шумовото натоварване в заобикалящата ни градска обстановка чрез прилагане на конкретни мерки за изпълнение на определени проекти, планирани за краткосрочен, средносрочен и дългосрочен период.

Чрез реализация на заложените мерки се търси постигане на здравословни условия на живот на гражданите и опазване на околната среда от шум. На общественото обсъждане ще бъдат представени и резултатите за шумовите нива от съществуващите три станции за непрекъснат мониторинг на шума в Бургас и новото софтуерно решение за визуализация на последни актуални измервателни доклади на замерените шумови индекси.

Всички заинтересовани могат да се запознаят с Плана на действие, който е публикуван на интернет страницата на Община Бургас – Раздел „Околна среда“ – „Планове“, както и да вземат участие в общественото му обсъждане.      

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега