Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обсъждат развитието на устойчив туризъм и подобряване на транспортната свързаност в Царево

Обсъждат развитието на устойчив туризъм и подобряване на транспортната свързаност в Царево

До 20 април всички заинтересовани лица имат възможност да се запознаят с концепцията и да попълнят кратка онлайн анкета, чрез която да я подкрепят или да направят коментари или възражения.

На 18 април в Царево ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за „Развитие на устойчив туризъм и подобряване на транспортната свързаност на Югоизточния регион за планиране от ниво 2“. Водещ партньор в разработването ѝ е Агенция „Пътна инфраструктура“ със сътрудничеството на Община Царево. 

Срещата се организира от Областен информационен център – Бургас във връзка с процедурата за кандидатстване за финансиране по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027.

Дискусията на 18 април е от 13:45 ч. в лекционната зала на Народно читалище „Г. Кондолов - 1914“ в гр. Царево. АПИ участва в концепцията с предложение за основен ремонт на 58 км от второкласния път IІ-99 Царево - Малко Търново. Трасето е основна връзка между Царево и Малко Търново. По пътната артерия преминава основният трафик от Южното Черноморие към Република Турция. 

Успешното реализиране на проекта ще подобри транспортните връзки между населените места в региона, ще повиши безопасността на движение и ще повлияе положително за по-качествени условия за туризъм в района.Освен инвестиции в пътна инфраструктура, в концепцията са включени и целенасочени мерки за облагородяване и развитие на туристически обекти.

До 20 април всички заинтересовани лица имат възможност да се запознаят с концепцията и да попълнят кратка онлайн анкета, чрез която да я подкрепят или да направят коментари или възражения. Получаването на широка обществена подкрепа е едно от задължителните условия концепцията да бъде одобрена за финансиране.

Линк към презентацията на КИТИ BG16FFPR003-2.001-0103 „РАЗВИТИЕ НА УСТОЙЧИВ ТУРИЗЪМ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ТРАНСПОРТНАТА СВЪРЗАНОСТ НА ЮГОИЗТОЧНИЯ РЕГИОН ЗА ПЛАНИРАНЕ ОТ НИВО 2“- ТУК! Попълнете онлайн анкетата и да оставете мнение и препоръки на следния ЛИНК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега