Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявена е обществената поръчка за саниране на осем жилищни блока в Поморие

Обявена е обществената поръчка за саниране на осем жилищни блока в Поморие

Общата прогнозна стойност на поръчката е за 5 572 445,68 лева без ДДС. Срокът за подаване на офертите и заявките за участие е до 19 септември 2016 г.

Община Поморие обяви открита процедураза възлагане на обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на Инженеринг –проектиране и изпълнение на СМР“ на осем одобрени сгради, които преминахапроцедурите по техническо и енергийно обследване по Националната програма заенергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Това са: бл. 12, бл. 16,бл. 18, бл. 21, бл. 22, бл. 23 и бл. 24 в кв. „Свобода” и бл. 7 на ул. „Солна”.Общата прогнозна стойност на поръчката е за 5572 445,68 лева без ДДС. Срокът за подаване на офертите и заявките за участие едо 19 септември 2016 г.Финансовите средствата се осигуряват отдържавния бюджет, чрез бюджета на Министерството на регионалното развитие иблагоустройство /МРРБ/ по Национална програма за енергийна ефективност, приетас Постановление на Министерски съвет.

Според методическите указания на МРРБ,всеки потенциален изпълнител може да участва за санирането само на една сграда.След избора на изпълнители ще започне поетапно проектиране, строителство иосъществяване на авторски надзор на одобрените обекти. Ремонтът ще включваподмяна на дограма на прозорци и на балкони, пълна изолация на сградата, ремонтна покрива и подпокривното пространство, входа, стълбищната клетка и др.дейности, с който се постига клас на енергопотребление „С“ в съответствие сНаредба № 7 от 2004 г. за енергийна ефективност на сгради.

Реализирането на Националната програма заенергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради е приоритет наръководството на Община Поморие и лично на кмета Иван Алексиев, като част отПрограмата му за управление за мандат 2015-2019.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега