Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха конкурс за написване на химн на Английската гимназия в Бургас

Обявиха конкурс за написване на химн на Английската гимназия в Бургас

Изискванията са текстът да бъде на български език, а припевът - на английски.

С конкурс за написване на химн започват инициативите, с които бургаската АЕГ „Гео Милев“ ще отбележи своя половин век. От днес се приемат предложения за текст, който да стане неизменна част от всяка тържествена инициатива на английската гимназия. Творбите се приемат на email:  anthem_els_g_milev@gpaeburgas.org, а срокът за изпращане е 15 март. 

В конкурса участие могат да вземат всички желаещи да изявят таланта си, вдъхновени от каузата  АЕГ „Гео Милев“- настоящи и бивши възпитаници на гимназията, граждани и творци на всяка възраст. Изискванията са текстът да бъде на български език, а припевът - на английски и да е съобразен с мелодията, която ще намерите тук.

От днес стартира и конкурсът „Моето училище- моят свят“. Той ще се проведе в два раздела- литература и изобразително изкуство, всеки от които има подраздели- поезия (стихотворение, поема) или проза (есе, разказ, фейлетон) и живопис и графика или дигитална рисунка. В конкурса могат да участват ученици от  V до XII клас от цяла България, като във всеки от разделите надпреварата ще се състои в три възрастови групи : V – VІІ клас, VІІІ – X клас, XІ – XІІ клас. Срокът за предаване на творбите отново е 15 март, а победителите ще бъдат обявени до 31 март. Те ще получат грамоти и награди.

„Училището е цял един свят за всяко дете и всеки юноша, затова сме избрали темата на конкурса по литература и изобразително изкуство да бъде „Моето училище- моят свят“. В училище децата не само учат и творят, но и общуват и създават приятелства, откриват тайните на човешките взаимоотношения и се самооткриват в него. Участниците в конкурса имат възможност да разкрият своя свят- реален или въображаем, да го въплатят в думи, линии и багри и да споделят своите емоции и преживявания.“ споделят организаторите. Пълният регламент и изискванията за участие в конкурса „Моето училище- моят свят“ ще намерите ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега