Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха топ 25 на най-красивите българи

Обявиха топ 25 на най-красивите българи

Модният сайт Viewsofia.com, който провежда ежегодната си класация за най-красиви българи и българки, обяви номинираните мъже.

Модният сайт Viewsofia.com, който провежда ежегодната си класация за най-красиви българи и българки, обяви номинираните мъже. Сред тях има доста, които трудно се свързват с традиционните представи за хубост, но класацията вече не може да бъде обжалвана, пише "Монитор". Скоро ще бъде решено и кой е най-красивият български мъж сред звездите. В топ 25 на родните левенти влизат режисьорът Андрей Слабаков, водещият Андрей Арнаудов и Ангел Заберски-син.

Магистратите са представени от главния прокурор Борис Велчев. "Шоуто на Слави" също има свой кандидат. Това е Борис Солтарийски. Футболистите там са Валери Божинов, Ники Михайлов и Ивелин Попов. В класацията ще се борят също капитанът на националния ни отбор по волейбол Владо Николов, Део, Емил Чолаков, Ивайло "Нойзи" Цветков, Калин Вельов. Доста са и актьорите. Тук са новият секссимвол Калин Врачански, Станислав Яневски, Юлиан Вергов, а и режисьорът Камен Калев е в тази група.

В класацията за красота са също моделът Кристиан Василев, Любен Дилов-син, Николай Младенов, Росен Плевнелиев, тв водещият Спас Кьосев. 25 са и селектираните известни дами, измежду които ще бъде избрана най-красивата българка за 2010 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега