Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Oдобриха изграждането на Океанариум в Бургас

Oдобриха изграждането на Океанариум в Бургас

С 29 гласа „за”, 4 „против” и 5 въздържали се Общинският съвет на Бургас даде зелена светлина на руската фирма „Мостовик” да изгради Океанариум в парк „Езеро”.

С 29 гласа „за”, 4 „против” и 5 въздържали се  Общинският съвет на  Бургас даде зелена светлина на руската фирма „Мостовик” да изгради Океанариум в парк „Езеро”. Стойността на инвестицията е 100 милиона лева, а срокът за изграждане 6 години. „Мостовик” е единствената фирма, която подаде документация в процедурата за избор на концесионер. "Малко петзвездно хотелче с 250 паркоместа и много шарани отвън", така определи бъдещия Океанариум съветникът Евгений Мосинов. Християн Митев от НФСБ изрази съмнение, че по изпълнението на концесията ще се извършва ефективен контрол.

Златина Георгиева от общинска администрация гарантира, че ще има ефективен контрол от община Бургас. По думите й изпълнението на клаузите по концесията ще се следи от специално избран Консултативен съвет. В този съвет ще има представители на общински съвет и общинска администрация.

Съветниците избраха в Консултативния съвет представителите на общинска администрация по предложение на кмета да са главният архитект Вселина Илиева, Ивелина Стратева, директор на дирекция "Икономика и стопански дейности" и юристът Златина Георгиева. Избраните общински съветници в съвета са Димчо Грудев и Вълчо Чолаков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега