Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Официално: Плевнелиев и Попова са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Официално: Плевнелиев и Попова са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ за вота на 23 октомври.

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ за вота на 23 октомври. Те бяха представени на пресконференция от премиера Бойко Борисов и шефa на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов. Борисов даде заявка, че ще се канидидатира за президент при следващите избори. Лидерът на ГЕРБ обясни, че двамата с Маргарита Попова били избрани за кандидат-президентска двойка, защото България иска да има модерна визия. Премиерът оцени високо свършеното от регионалния министър и каза, че той оставя много добър екип, който да поеме щафетата.

"Преценихме, че като вицепрезидент, излязъл от съдебната система и доказан магистрат, който може да работи с евроинституциите, г-жа Попова би могла много да помогне за съдебната реформа", каза за Попова лидерът на ГЕРБ.

"Продължавам да работя по националните приоритети за модернизирането на България и превръщането ни в национален лидер", каза в първото си обръщение след номинацията кандидатът на ГЕРБ за поста на "Дондуков" 2. "Дълбоко вярвам, че като президент ще изградя президентската институция като център за дефиниране на националните приоритети. Като президент ще бъда активен, действен - не се впечатлявам от общи думи и парламентарни лозунги“, добави Росен Плевнелиев.

Кандидат-президентът Плевнелиев сподели още, че когато спял по паркингите в Германия не очаквал, че ще участва в строителството на Райхстага и ще управлява големи чуждестранни инвестиции, които са го научили на прецизност и дългосрочност. “Ако нямаме дългосрочен план, няма да успеем. Дълбоко вярвам, че тези думи - работа, доходи, инвестиции, са част от рецептата за успеха на България“, обясни Плевнелиев.      

„Силата и решителността не са запазено поле за мъжете“ обяви номинираната за вицепрезидент Маргарита Попова. Добрият държавник умее да направлява, да организира, да носи отговорност за дългосрочни държавни решения и да обхваща в едно позитивната енергия на цялото общество, каза правосъдната министърка.

Отварянето на съдебната система към гражданите е основен приоритет – той е един от най-големите дългове на държавата към гражданите, убедена е Попова и по думите й модернизацията на институцията президент ще се отрази на всички нива в държавата.

Бойко Борисов съобщи, че регионалният и правосъдният министър ще подадат оставки в сряда на заседанието на правителството и тогва ще стане ясно кой ще наследи постовете им.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега