Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Огнеборци се борят с два големи пожара в Бургаско

Огнеборци се борят с два големи пожара в Бургаско

Във връзка с високите температури, поривистия вятър и зачестилите напоследък пожари, от ОДМВР-Бургас извънредно са излъчени полицейски екипи, които обхождат рисковите райони /Банево, Изворище, Ветрен, Миролюбово, Брястовец, Рудник и Черно море, където през последния месец имаше доста пожари/. Същите са в тесен контакт със служители от РДПБЗН - Бургас, които са в готовност в случай на нужда да се включат в потушаване на евентуалните пожари.

С два пожара се борят бургаските огнеборци днес, съобщиха от полицията. Към момента актуални, по отношение извършвани противопожарни и гасителните действия, са две зони. Първата е местност “Калината” край с. Кошарица, общ. Несебър, където горят сухи треви и храсти. Пожарът е локализиран и контролиран / не се очаква разрастването му/.

Втората зона е започналият вчера следобед около 16.04ч. пожар между селата Росен и Равна гора, общ. Созопол, който до момента е изпепелил 300 кв.м. кошара край с. Равна гора / животните са спасени/. Засегнати от низов пожар са 200 дка смесена гора и 4000 дка сухи треви. На място са пет противопожарни автомобила и 14 огнеборци, които се опитват да ограничат огъня, обхванал смесената гора и сухите треви и растителност край с. Равна гора.

Във връзка с високите температури, поривистия вятър и зачестилите напоследък пожари, от ОДМВР-Бургас извънредно са излъчени полицейски екипи, които обхождат рисковите райони /Банево, Изворище, Ветрен, Миролюбово, Брястовец, Рудник и Черно море, където през последния месец имаше доста пожари/. Същите са в тесен контакт със служители от РДПБЗН - Бургас, които са в готовност в случай на нужда да се включат в потушаване на евентуалните пожари. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега