Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Огнено шоу и шествие на приказните герои във "Включи града 2015"

Огнено шоу и шествие на приказните герои във "Включи града 2015"

В програмата на фестивала "Включи града" ще се включат още едни любимци на бургаската публика - Огнено и кокили шоу „F4". Те ще потопят публиката в магията на огъня и ще поканят гостите на феста на разходка с обичани герои от приказките.

В програмата на фестивала "Включи града" ще се включат още едни любимци на бургаската публика - Огнено и кокили шоу „F4". Те ще потопят публиката в магията на огъня и ще поканят гостите на феста на разходка с обичани герои от приказките.

Тази събота и неделя „F4" ще изпълни своята нова програма, която предизвика фурор в Сърбия и Германия и им спечели награди от фестивали в двете европейски страни. В съботната вечер артистите ще разпалят огъня в сърцата на публиката на открита сцена пред Пантеона. Програмата започва точно в 22 часа и включва танци с огнени ветрила, пой, горящи змии, батони, искрящи стикове и пироефекти.

В неделя жителите и гостите на Бургас ще имат възможността да се включат в Шествието на приказните герои. То тръгва в 17.30 ч. от площад „Атанас Сиреков" пред община Бургас и ще премине през ул. "Богориди". Крайната точка е популярната бургаска забележителност - Грамофона.

Всеки е добре дошъл да се включи в приказното дефиле. В шествието ще се включат и безброй малчугани. Всички деца, които дойдат облечени като любим приказен герой, ще получат подаръци.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега