Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Около 40 ресторантьори на протест в Бургас срещу мерките на здравните власти /Видео/

Около 40 ресторантьори на протест в Бургас срещу мерките на здравните власти /Видео/

За радост на шофьорите до затваряне на кръстовището не се стигна, каквато бе първоначалната заявка на организаторите.

Около 40 души от ресторантьорския бранш се събраха на митинг в Бургас на кръговото кръстовище до ВХТИ. За радост на шофьорите до затваряне на кръстовището не се стигна, каквато бе първоначалната заявка на организаторите. Протестиращите заявиха, че няма да допуснат ново затваряне на обектите си. 




„Токът от този месец е 3 пъти по-скъп от колкото е бил преди две-три години и се очаква следващия месец да бъде още по-висок. Това означава, че в заведение една супа ще трябва да струва 10 лева. Кой ще дойде? При ограниченията от 30% на посетителите как ще плащаме сметки, как ще даваме заплати? Няма как да се случат нещата, затова искаме да подкрепим всички стачкуващи от София и Варна. В Бургас в момента сме малко, защото сме туристически бранш. Така че ще бъдем много малко. Аз заявявам, че при евентуална такава забрана или заповед за ограничения на работата, ще излезем повече. Ние не искаме оставки, а само министрите да си свършат работата.”, каза организаторката Катя Коларова.

Публикувахте от PoligrafF.net в Сряда, 11 август 2021 г.


 

"Твърдо против съм дискриминационното отношение на служебния кабинет на Румен Радев спрямо част от българския бизнес. Неговият служебен здравен министър изгуби ценни месеци, в период на затишие на коронавируса, в които можеше да стегне здравната система, да подготви страната за новата вълна. Вместо това, той използва времето, за да "обезглавява" водещи в битката с ковид болници и да изчегърква здравни авторитети като проф. Балтов, проф. Кантарджиев.", коментира по време на протеста Станислав Недков - Стъки, който е и кандидат за президент на предстоящите избори през есента. 

Публикувахте от PoligrafF.net в Сряда, 11 август 2021 г.
По думите му хората са притеснени за бъдещето на своите семейства, защото имат кредити и малки деца. "И ако техните бизнеси и тези на техните шефове бъдат затворени, няма да могат да се грижат за семействата си", допълни Недков. 


Припомняме, че днес от Сдружението на заведенията в България изпратиха уведомление до кмета на Бургас, с което съобщиха за затваряне на кръстовището. "Мероприятието е неотложно, тъй като на 10.08.2021 г. беше обявено, че считано  следващия ден (11.08.2021 г.) ще се наложат ограничителни мерки срещу бизнеса, кое застрашава поминъка, социалното и икономическо благосъстояние на значителна част на българските граждани", се казва в съобщението за организиране на митинга.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега