Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Окончателна доживотна присъда за крадец, убил възрастна жена в Ямбол

Окончателна доживотна присъда за крадец, убил възрастна жена в Ямбол

Върховният касационен съд постанови окончателна присъда от доживотен затвор на Мариян Димитров. Той бе признат за виновен в кражба и убийство. ВКС потвърди осъдителната присъда, постановена от Бургаския апелативен съд, като решението не подлежи на обжалване. Димитров е приведен в затвора в Стара Загора.

Върховният касационен съд постанови окончателна присъда от доживотен затвор на Мариян Димитров. Той бе признат за виновен в кражба и убийство. ВКС потвърди осъдителната присъда, постановена от Бургаския апелативен съд, като решението не подлежи на обжалване. Димитров е приведен в затвора в Стара Загора.

Според обвинителния акт, Мариян Димитров бил закъсал с парите и не можел да заплати дължим наем за жилището, в което живеел. Познавал жертвата си и знаел, че държи пари у дома си. В нощта на 22-ри декември 2012-а година отишъл при нея и взел 1 400 лева. Възрастната жена убил като нанесъл няколко удара в тила на пенсионерката.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при„специален“ режим в затвор. Димитров е осъден и да заплати обезщетение наблизките на убитата за причинени неимуществени вреди в размер на 60 000 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега