Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Oмбудсманът алармира: Жена ще се самозапали заради кредит

Oмбудсманът алармира: Жена ще се самозапали заради кредит

Жена от Ботевград е имала намерение да се самозапали заради невъзможност да покрива вноските по кредита си. Това съобщи пред Нова телевизия националният омбудсман Константин Пенчев, който сигнализирал в кметството за случая.

Жена от Ботевград е имала намерение да се самозапали заради невъзможност да покрива вноските по кредита си. Това съобщи пред Нова телевизия националният омбудсман Константин Пенчев, който сигнализирал в кметството за случая. По думите му жената очаквала съдебен изпълнител, който трябва да я извади от апартамента на 27 март.   Хората излязоха на улицата поради дефицита на справедливост в нашето общество, каза също омбудсманът в коментар на протестите в страната.  

„Срещам се с хора постоянно и знам точно какво ги мъчи – не толкова бедността, безработицата, колкото несправедливостта и неяснотата”. Пенчев добави още пренебрежителното отношение към потребителите и гражданите от страна на институциите.  

Най-много жалби при омбудсмана постъпват срещу доставчиците на обществени услуги – за ток, парно, включително мобилни оператори. Проблемите на потребителите са сериозни и по отношение на изменението на лихвения процент от страна на банките.    

Пенчев призова финансовите институции да преразгледат много добре политиките си: „Не бива винаги безогледно да спазват своите права”, защото по думите му „хората са докарани до ръба”.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега