Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оперни величия от миланската "Ла Скала" пеят в Летния театър тази вечер

Оперни величия от миланската "Ла Скала" пеят в Летния театър тази вечер

Оперни величия от миланската "Ла Скала" ще пеят в Летния театър тази вечер. Концертът „Гран гала опера” е част от деветото издание на Бургаски музикални празници „Емил Чакъров”. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да чуят гласовете на световноизвестните солисти Кармело Карузо, Марио Маланини, Соня Фортунато и Алиса Зиновиева.

Оперни величия от миланската "Ла Скала" ще пеят в Летния театър тази вечер. Концертът „Гран гала опера” е част от деветото издание на Бургаски музикални празници „Емил Чакъров”. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да чуят гласовете на световноизвестните солисти Кармело Карузо, Марио Маланини, Соня Фортунато и Алиса Зиновиева.

Диригент на концерта е маестро Марчело Рота, който много пъти е работил рамо до рамо с ангелогласния Андреа Бочели.  А под акомпанимента на оркестъра на Държавна опера – Бургас, италианските солисти ще изпълнят фрагменти от най-известните класически произведения. Във втората част на концерта ще прозвучат популярни дуети и ансамбли от оперети и мюзикъли, както и познати неаполитански канцонети. Специален  подарък за ценителите на филмовата музика е фрагмент от саундтрака към  филма „Амаркорд” на Фелини.

Музикалното събитие е с начален час  20:30, като билетите за него вече са в продажба. Те са на цени от 25 лв. и 30 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Операта и в мрежата на Eventim.

Бургаски музикални празници се организират от Държавна опера – Бургас и Община Бургас в памет на емблематичния диригент Емил Чакъров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега