Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Определиха ресорите на зам.-областните управители на Бургас

Определиха ресорите на зам.-областните управители на Бургас

Със Заповед на Областния управител Павел Маринов са определени правомощията и ресорите на заместник-областните управители. Евгени Врабчев ще отговаря за провеждане на националната политика на регионално ниво в областта на труда и социалната политика; здравеопазването; образованието и науката; културата.

Със Заповед на Областния управител Павел Маринов са определени правомощията и ресорите на  заместник-областните управители. Евгени Врабчев ще отговаря за провеждане на националната политика на регионално ниво в областта на труда и социалната политика; здравеопазването; образованието и науката; културата.

Ще осъществява общ контрол върху дейността на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” в Областна администрация Бургас. Ще подпомага координацията между Областен управител и Общините Бургас, Айтос, Карнобат, Малко Търново, Созопол, Приморско и Царево.

Под негово ръководство като Председател ще заседават Комисията по заетостта към Областния съвет за регионално развитие, Съвета за тристранно сътрудничество и Областната епизоотична комисията и като Заместник-председател ще участва в работата на Областен съвет за регионално развитие, Областен обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията, Областен съвет по здравословни и безопасни условия на труд, Областен съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси и Обществен съвет за интеграция на хора с увреждания.

Юсеин Мехмед ще отговаря за провеждане на националната политика на регионално ниво в областта на публичните финанси; транспорта, информационните технологии и съобщенията; икономиката,  енергетиката и туризма; околната среда, опазването и използването на водите и земните недра; физическото възпитание, спорта и социалния туризъм.

Ще осъществява  общ контрол върху дейността на Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” в Областна администрация Бургас. Ще подпомага координацията между Областен управител и Общините Несебър, Поморие, Руен, Сунгурларе, Камено, Средец. Г-н Мехмед ще председателства междуведомствената Комисия за утвърждаване и съгласуване на транспортни схеми и е определен за Заместник-председател на Областен съвет за регионално развитие, Областна комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи, Областен съвет по сигурност, Областен съвет по енергийна ефективност и Комисията по безопасностт на движението по пътищата за област Бургас.

Двамата съвместно ще работят по осъществяване взаимодействието между съдебната власт и изпълнителната власт; изработване на становища по законопроекти и по проекти на подзаконови нормативни актове; провеждане на националната политика на регионално ниво в областта на регионално развитие и европейско териториално сътрудничество.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега