Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират безплатни очни прегледи през август в Бургас *

Организират безплатни очни прегледи през август в Бургас *

Събитието е част от кампанията „С любов към здравето” по идея на председателя на клуба Гергана Атанасова и се организира с подкрепата на Медицински център "Оксиком", Община Бургас и медийното съдействие на информационен сайт "PoligrafF".

*Графикът с безплатните прегледи беше запълнен за по-малко от час! Следете за други кампании!

Безплатни прегледи с офталмолог ще се проведат през август в Бургас. Това съобщиха за "PoligrafF" организаторите от Клуб „Медик” към Национално Сдружение „Младежки Глас”. Прегледите ще се извършват от водещия офталмолог д-р Малина Топчийска в Медицински център "Оксиком". 

Обявените дати са 9 и 10 август, а желаещите трябва да се запишат като изпратят имената и телефонния си номер на е-mail: event.mgbg@gmail.com 

"Трябва да получат в отговор потвърждаващ e-mail с точен час по график. Местата са ограничени", споделят още организаторите.

Събитието е част от кампанията „С любов към здравето” по идея на председателя на клуба Гергана Атанасова и се организира с подкрепата на Медицински център "Оксиком", Община Бургас и медийното съдействие на информационен сайт "PoligrafF". 

За д-р Топчийска

Д-р Малина Топчийска е родена в Бургас, в семейството на лекар и инженер. През 2001г. завършва Немската гимназия “Гьоте” в морския град, след което започва следването си по медицина в Университета в Лайпциг, Германия. След 3 години в Германия, продължава клиничната част на следването си в Медицинския университет в София, където завършва медицинското си образование.

След конкурс през 2009 г. започва специализация по очни болести към Катедрата по очни болести в Александровска болница, с пряк ръководител Проф. Ива Петкова, национален консултант по офталмология. Една година по-късно продължава специализацията си във болницата Вестфалц в Кайзерслаутерн, Германия, част от медицинския университет в Майнц.

През 4-годишната си специализация в Германия, се занимава изключително със заболявания на роговицата, възпалителни заболявания, катаракта, лазерно лечение на ретината и вторично перде, както и заболявания на ретината, вследствие на диабет, макулна дегенерация и отлепване на ретината. През 2015 г. след приключване на специализацията в Германия, придобива специалност по офтламология. През юни 2016 г. се завръща в Бургас, където започва работа във водещия офталмолигичен медицински център „Оксиком“.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега