Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Орлин Горанов и Орлин Павлов пленяват женски сърца в "Ах, този... мюзикъл"

Орлин Горанов и Орлин Павлов пленяват женски сърца в "Ах, този... мюзикъл"

Звездно трио излиза на сцената на Държавна опера – Бургас, за да омагьоса публиката с „Ах, този... мюзикъл”. Концертът, който ще се състои на 24 февруари, от 19:00 часа, е комплимент към почитателите на хубавата музика. Те ще имат възможност да чуят хитове от известни мюзикъли в изпълнение на Орлин Горанов, Орлин Павлов и пленяващото сопрано Еделина Кънева.

Звездно трио излиза на сцената на Държавна опера – Бургас, за да омагьоса публиката с „Ах, този... мюзикъл”. Концертът, който ще се състои на 24 февруари, от 19:00 часа, е комплимент към почитателите на хубавата  музика. Те ще имат възможност  да чуят хитове от известни мюзикъли  в изпълнение на  Орлин Горанов, Орлин Павлов и пленяващото сопрано Еделина Кънева. 

Участие в концерта ще вземат още оркестърът  и хорът на Държавна опера – Бургас. Диригентската палка е поверена на  Йордан Дафов, диригент на хора е  Невена Михайлова, а концертмайстор - Ваня Златева.Последните дни на месеца ще предложат по нещо за всеки. 

На 23 февруари любителите на балета могат да се насладят на „Копелия”  по музика на Лео Делиб. В главните роли ще видим примабалерината на Бургаската опера Галина Калчева, а нейни сценични партньори ще бъдат Никола Хаджитанев – гост, Людмил Златев и др.

Финалните акорди от афиша за месец февруари ще бъдат поставени на 27 февруари от фаталната „Кармен”. Представлението ще изненада  с нов декор и звезден състав – Даниела Дякова, Даниел Дамянов, Александър Крунев и Мария Цветкова. „Кармен”  ще се играе на 27 февруари, от 19:00 часа,  в залата на Държавна опера – Бургас .

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега