Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Орлин Павлов, Белослава и Любо с летен проект в Бургас

Орлин Павлов, Белослава и Любо с летен проект в Бургас

Summer Jam е слънчев летен формат, който събира трима звездни приятели в един искрящ концертен спектакъл. В най-горещия финал на сезона Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров обещават да споделят своите съвместни преживявания от лятото с публиката в Бургас.

Summer Jam е слънчев летен формат, който събира трима звездни приятели в един искрящ концертен спектакъл. В най-горещия финал на сезона Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров обещават да споделят своите съвместни преживявания от лятото с публиката в Бургас.

Усещане за взаимност, чистота и обич пълни техните крайморски приключения, за които сега ще даде сцена Летният театър на морския град. Концертът ще бъде на 6 септември.

Обединяващата фигура на този приятелски проект е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за Summer Jam нови аранжименти на любимите на публиката хитове. “Песните ни ще прозвучат по-минималистично, по-фино, по-шик, по-лятно, ще бъдат по-леки” - споделя Белослава, а Живко Петров допълва, че е търсил една по-акустична и по-човешка посока на звучене, защото вярва, че всичко в музиката трябва да се случва по естествен път.

Приятелският кръг всъщност ще бъде доста по-широк - на сцената ще излязат и JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни, заедно с гостите - китариста Ангел Дюлгеров и тромпетиста Росен Захариев - Роко. Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост - перкусионистът Калин Вельов.

Ще чуем големите хитове, емблематични за българския поп - “Мога”, “Има ли цветя” и “Имам само теб” на Любо, “Две луни” и “Слушай ме” на Белослава, “Джеймс Бонд”, “Секунда” и “Живи легенди” на Орлин Павлов. А за да се получи истински джем, маестро Живко Петров е подготвил за тях и аранжименти за дуети. Белослава ще изпълни и три нови хита - “Няма”, “Времето за мен си ти” - заглавната песен на четвъртия й албум, и най-тематичната песен в шоуто “Лятото зад ъгъла”, която ще има премиера в новия си аранжимент.

Освен в Бургас, поп изпълнителите ще имат и сценична изява в края на август във Варна. Билетите за концертите вече са в продажба, цените са от 20 до 40 лв. Билети могат да се купят на касите на ДКС Варна, тел. 052 647 781, Летен театър Варна, тел. 052 612 803, Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, и в мрежата на Ивентим, както и в интернет от www.eventim.bg

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега