Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Осъдиха автоджамбази на пробация с мярка за професионално обучение

Осъдиха автоджамбази на пробация с мярка за професионално обучение

Наказание пробация с три пробационни мерки, сред които включване в курсове за професионална квалификация, наложи Бургаски районен съд на двама млади мъже, извършили кражби от три автомобила. Наказанията на Минчо Минчев и Стоян Георгиев са следствие от одобрено от съда споразумение.

Наказаниепробация с три пробационни мерки, сред които включване в курсове запрофесионална квалификация, наложи Бургаски районен съд на двама млади мъже,извършили кражби от три автомобила. Наказанията на Минчо Минчев и Стоян Георгиев са следствие от одобрено от съда споразумение.

Минчев и Георгиев се признаваха за виновни в това,че за времето от 1 ч. до 7 ч. на 28.10.2013 г. на паркинг в гр. Бургас, приусловията на продължавано престъпление в съучастие, като извършители, чрезповреждане на прегреда, здраво направена за защита на имот – разбита ключалка ичрез използване на техническо средство, неустановено по вид за отваряне наключалките на автомобили, отнели от „Опел Астра“, „Рено 19“ и „Фиат Улисе“,собственост на три лица, вещи на обща стойност 1241,61 лв.

БРС допусна делото да приключи по този ред като взе предвиднаправеното от обвиняемите самопризнание и изявлението им, че доброволно саподписали споразумението и разбират последствията му на влязла в сила присъда.Решаващиятсъд прецени, че споразумението не противоречи на закона и морала и го одобри,като прекрати наказателното производство срещу Минчев и Георгиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега