Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Още една година няма да искат касови апарати от обикновените рибари

Още една година няма да искат касови апарати от обикновените рибари

При визитата си край морето министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов донесе добра новина за българските рибари. Още една година на тях няма да им се наложи да търсят и купуват касови апарати.

При визитата си край морето министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов донесе добра новина за българските рибари. Още една година на тях няма да им се наложи да търсят и купуват касови апарати. Като търговци ще трябва да се регистрират само крупните в бранша, които се занимават с промишлен риболов.

Днес министър Найденов и директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Драгомир Господинов харесаха нова сграда за ИАРА в Бургас. Тя се намира точно срещу Административния корпус на Пристанище Бургас и досега там се помещаваха офиси на Параходство Български Морски Флот и други корабни агенции.

Това е една от четирите сгради, предложени от кмета Димитър Николов за нуждите на агенцията. “За разлика от Варна, Бургас реагира веднага и подготви различни варианти. Тук е най-доброто място за ИАРА”, заяви министър Найденов.

Той съобщи, че тази година няма заложени пари за преместването на структурата от София. Нужните средства, в размер между половин и един милион лева, ще бъдат осигурени догодина.

“Избраната сграда напълно отговаря на нуждите на агенцията – в нея има 25 кабинета, а в близост – 17 паркоместа”, заяви Димитър Николов, който активно лобираше заедно с бургаските народни представители и местното морско общество за това преместване. Кметът и директорът на Пристанище Бургас показаха двете корабни места, определени за катерите на ИАРА, намиращи се на стотина метра от новата централа.

Министър Найденов съобщи още, че в проектобюджета за 2013 г. правителството предлага с 20-30 % по-високи субсидии за животновъдите и зеленчукопроизводителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега