Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Осигурени са 4 млн. лева за проекти на поморийските рибари

Осигурени са 4 млн. лева за проекти на поморийските рибари

От европейското финансиране ще имат възможността да се възползват само осем Местни инициативни рибарски групи от цялата страна.

Внесеното предложение за финансиране на Стратегия за воденоот общността местно развитие на Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ -Поморие получи одобрението, с максимален брой точки, на Управляващия орган на„Програма за морско дело и рибарство” 2014-2020.

Одобрени са всички разходи, като общата им стойност е 4 млн.лева, осигуряваща финансиране на проекти на поморийските рибари.  Средствата ще се разпределят от ръководствотона МИРГ Поморие, след като бъдат внесени и одобрени конкретни предложения отстрана на местните рибари.

„От европейското финансиране ще имат възможността да севъзползват само осем Местни инициативни рибарски групи от цялата страна. Радвамсе, че Поморие е една от тях”, сподели кметът Иван Алексиев, който е ипредседател на сдружението.

Проектното предложениее по процедура: BG14MFOP001-4.002 – Изпълнение на стратегиите за водено отобщностите местно развитие, Оперативна програма „Програма за морско дело ирибарство”, с наименование: „Стратегия за водено от общността местно развитиена МИРГ Поморие” и рег. № BG14MFOP001-4.002 – 0008.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега