Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Осигуриха вода, храна и лекарства за бедстващите в Сливенския Балкан

Осигуриха вода, храна и лекарства за бедстващите в Сливенския Балкан

Продължава работата на спасителните екипи в районите, засегнати от снеговалежите и бурните ветрове. Преди около час спасителен екип успя да пробие през преспите и да изведе четирима души, сред които и дете, останали в махала Гърневци, Великотърновско. Екипи от Сливен достигнаха на няколко километра от хижите в местността „Карандила”, където има общо 14 човека. За тях са осигурени вода, храна и лекарства

Продължава работата на спасителните екипи в районите, засегнати от снеговалежите и бурните ветрове. Преди около час спасителен екип успя да пробие през преспите и да изведе четирима души, сред които и дете, останали в махала Гърневци, Великотърновско.

Екипи от Сливен достигнаха на няколко километра от хижите в местността „Карандила”, където има общо 14 човека. За тях са осигурени вода, храна и лекарства. Спасителите стигнаха и до откъснатото село Селци в област Стара Загора, усилията са насочени към осигуряване на достъп до село Борущица.

Днес в област Добрич са изпратени групи за отводняване в населените места, които са най-засегнати от проливния дъжд. В Каварна са отводнени над 20 мазета и приземни етажи, а в селата Българево, Камен Бряг и Тюленово - 22 обекта. Изтеглен е автобус в Рижкия проход. Премахнати са стотици паднали дървета по пътищата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега