Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Осуетиха атентат в България срещу израелски туристи

Осуетиха атентат в България срещу израелски туристи

Осуетиха атентат в България срещу израелски туристи, съобщи Франс прес, като се позова на израелската държавна телевизия.

Осуетиха атентат в България срещу израелски туристи, съобщи Франс прес, като се позова на израелската държавна телевизия.  По данни на телевизията, миналия вторник, в  автобус, с който израелски туристи трябвало да бъдат откарани до един от българските зимни курорти, било намерено взривно устройство

Според телевизията в някои от българските зимни курорти, посещавани от израелски туристи, били изпратени подсилени екипи на службите за сигурност. Военният коментатор на телевизията изтъкна възможността атентатът да е бил подготвен във връзка с четвъртата годишнина от убийството в Дамаск на Имад Мугние, един от създателите на военната структура на ливанската ислямистка организация Хизбула. 

Припомняме, чепреди дни в израелски медии бе съобщено за  информация, от службите им за сигурност, за подготвяни терористични актове срещу израелци по летищата в Европа и на първо място в София.

България се оказала в центъра на подготовка на евентуален терористичен акт поради многото израелци, които посещават зимните курорти в страната, както и други туристически обекти. Военни източници уточняват, че терористичните актове се подготвят от групировката Хизбула. Тогава от правителствената пресслужба бе съобщено, че властите ни не разполагат с такава информация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега