Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От БСП поискаха оставките на политиците от ДБ, яли торти с нарязания Паметник на Съветската армия

От БСП поискаха оставките на политиците от ДБ, яли торти с нарязания Паметник на Съветската армия

Днес режат паметници и торти с глава на дете, утре ще започнат да режат и истински глави, предупреждават социалистите.

Незабавна оставка за всички политици, които са били на мероприятията на ДСБ и „Да, България“ и са яли торти с формата на нарязания Паметник на Съветската армия. За това призоваха народните представители от „БСП за България“ Георги Свиленски, Иван Ченчев и Атанас Зафиров в Народното събрание. 

Пред медиите те показаха снимки от въпросните купони със скандални торти, на които се виждат форми на отрязани глава на дете и крайници, както и надпис „За унищожителя на МОЧА“.

„Тези снимки те сами са си ги качили и се радват с тях. Но най-вероятно вече са ги свалили. Спомняте ли си заместник областния управител на София, който се снима с отрязаната ръката на войника? Тогава предупредихме какво следва. Какво ще е следващото им изпълнение - всички чакаме.  Призоваваме за техните оставки, защото тези хора получават заплати от нашите и вашите данъци. Не може те да представляват българското общество. Това са фашисти, варвари и главорези“, коментира Георги Свиленски. 

„Ако бяхме нормална държава, каквато претендираме да сме - щеше да има чутовен и грандиозен скандал. Нямаме думи да опишем – българските „демократи“ отрязаха главите на демокрацията. Лошото е, че режат и главата на нацията, тъй като я противопоставят“, реагира Иван Ченчев. 

„Тези хора имат особен фетиш към рязането на глави. Това е логичното обяснение на случващото се. И не само от постовете, те трябва да излязат и въобще от българската политика. Защото днес режат паметници и торти, а утре ще започнат да режат и истински глави“, каза Атанас Зафиров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега