Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От ГЕРБ провокират творческото мислене при децата за Деня на Земята

От ГЕРБ провокират творческото мислене при децата за Деня на Земята

Конкурс за Деня на Земята организират от Клуб „Славейков” към ГЕРБ . Творбите ще се приемат до 15 април. Конкурсът ще мине под мотото „Земята - планета на хората”.

Конкурс за Деня на Земята организират от Клуб „Славейков” към ГЕРБ .   Творбите ще се приемат до 15 април. Конкурсът ще мине под мотото „Земята - планета на хората”.  Основната му цел е да се даде възможност за изява на творческите заложби на децата и учениците, както и да се стимулира техният интерес към решаване на  екологичните проблеми на планетата Земя, опазване на природните богатства и паметниците на културно – историческото наследство на обществото. Участниците са разделени в четири групи. Първата е от 4 до 6 години, втората–ученици от І до ІV клас, третата - ученици от V до VІІ клас и четвъртата – от VІІІ до ХІІ клас.

Всички, които имат желание да участват в конкурса могат да го направят самостоятелно или в екипи от по трима ученика, като условието е да участват само с една творба.   Могат да се използват всякакви техники на рисуване – акварел, темперни бои, пастели, графика, молив, колаж, постери; размери 35/50 см (за участниците от всички групи); Мултимедийни презентации - ppt , pps  формат и картички - jpg формат (за участниците от ІІІ и ІV   група); Flash клипове или анимации - с времетраене от 30 сек. до 5 мин. във формат, подходящ за upload на Youtube или Vbox /flv, avi/ (за участниците от ІІІ и ІV група); Есе, разказ – не  по – дълги от 3 страници, написани на шрифт Times New Roman, размер 12 (за участниците от ІІІ и ІV група);

Всички творби (без рисунките) следва да се представени на електронен носител – CD или DVD. Друго важно условие за участие в конкурса на ГЕРБ е творбите да не са представяни на други конкурси и изложби. Специално жури ще следи за съответствие с посочената тема, актуалност и достоверност на информацията, умение за изследване и аргументиране на проблема, оригиналност, умение за изразяване на собствено мнение, езикова и природозащитна култура.

Всички произведения  трябва да се представят най-късно до 15.04 в Бургас на улица „Конт Андрованти”  номер 5, етаж 1. Финалът на конкурса ще се проведе на 21 април 2011г. от 17,00 ч. в залата на ул. . „Конт Андрованти”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега