Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От Морска гара тръгва "Българовско шествие" навръх Националния празник

От Морска гара тръгва "Българовско шествие" навръх Националния празник

За 3-та поредна година на 3-ти Март ще се проведе "Българовско шествие".Събитието се организира навръх националния празник в памет на посечените християни през 1878г. в храм "Св.Атанасий" град Българово и Освобождението на населеното място.

За 3-та поредна година на 3-ти Март  ще се  проведе  "Българовско шествие".Събитието се организира навръх националния празник в памет на посечените християни през 1878г. в храм "Св.Атанасий" град Българово и Освобождението на населеното място.

Автошествието ще тръгне от Морска гара около 10. 00 часа и ще премине по централни  улици на Бургас и ще се насочи към Българово.Поканени са всички, които искат да се присъединят с превозно средство към инициативата. Участниците ще получат инструкции от организаторите и органите на МВР-Бургас, за правилно и безпрепятствено преминаване на шествието. 

Няма да се допускат партийни или противопартийни лозунги, както и лица във видимо нетрезво състояние.Участниците в автошествието се предвижда да пристигнат на  площада на Българово около 10:45ч, след което ще  имат възможност да се насладят на пъстра фолклорна програма. Под звуците на тъпани и гайди, те  ще се отправят на пешеходно шествие до храм "Св. Атанасий", в който са съхранени костите на всички православни християни и жителите на града, които са изгубили живота си в борбата за освобождението.

Честването ще завърши с поднасяне на цветя и венци пред костницата."Българовско шествие" 2020 се организира от сем. Карашеви с подкрепата на фондация "Докосни щастието",  New Race MCC, кметство Българово и Община Бургас .
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега