Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От тази година цветното изложение "Флора Бургас" и с есенно издание

От тази година цветното изложение "Флора Бургас" и с есенно издание

Една от емблемите на Бургас – изложението „Флора“, се разраства. Тази година, за първи път, цветна експозиция ще има и през есента. Събитието ще се проведе в дните между 25-и и 30-и септември в едноименния Експозиционния център в Морската градина.

Една от емблемитена Бургас – изложението „Флора“, се разраства. Тази година, за първи път,цветна експозиция ще има и през есента. Събитието ще се проведе в дните между25-и и 30-и септември в едноименния Експозиционния център в Морската градина.

„Есенната Флораняма да е със същия статут като пролетната. Няма да има конкурсен характер, аще представлява изложение. Идеята е посетителите да могат да закупят продукти ипродукция от производителите, да получат консултация за различните видоверастителност - дървета,  храсти, за растенията у дома иградината“, обясни пред репортер на PoligrafF.net управителят на ОП „Летен театър, фестивалии концерти“ – Димитър Маджаров.

Той подчерта, чеамбицията на администрацията е в новото изложение да се наблегне и набиопродуктите и биопроизводството, които набират все по-голяма популярност вднешно време. Маджаров добави, че в изложението ще вземат участие ипредставители на медопроизводството, чиято работа е тясно свързана с цветята ицъфтежа на растенията.

Есенната Флора щезаложи на отглеждането на растения у дома и в градината. Освен да закупятрастения, разсад и семена, посетителите ще имат възможността да се консултиратсъс специалисти в областта на озеленяването.

„Идеята е това дасе превърне в ежегодна традиция. Изложението ще се организира презсептември/октомври. Тази година стартираме, като вече имаме интерес от странана участници, представили се през пролетта“, сподели още Димитър Маджаров.

Изложението щебъде отворено между 10 и 19 часа във фестивалните дни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега