Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От утре БДЖ променя разписанията на четири пътнически влака

От утре БДЖ променя разписанията на четири пътнически влака

От утре БДЖ ще промени разписанията на четири пътнически влака, които се движат в различни региони на страната и ще пусне един допълнителен крайградски пътнически влак от София за Перник през Волуяк.

От утре БДЖ ще промени разписанията на четири пътнически влака, които се движат в различни региони на страната и ще  пусне един допълнителен крайградски пътнически влак от София за Перник през Волуяк. Промените ще бъдат въведени с цел подобряване на транспортното обслужване на пътниците от по-малките населени места.  

Влаковете, които ще се движат с променени разписания са следните:

·         Пътническият влак № 80114 от Стара Загора за Пловдив, който заминава от гара Стара Загора в 16:10 ч., вече ще спира на спирка Самуилово. Влакът ще тръгва от Самуилово в 16:39 ч., като след гара Свобода ще продължава своето пътуване по обичайното си разписание. Пътническата композиция ще пристига в Пловдив в 18:36 ч.;

·         Крайградският пътнически влак № 18207 от Пещера за Пловдив, който заминава в 17:20 ч., вече ще спира на спирка Бяга. Този влак ще тръгва от спирка Бяга в 17:36 ч. и ще пристига в Пловдив в 18:19 ч., което е с 1 минута по-късно от редовния му график;

·         Крайградският пътнически влак № 80232 от Зимница за Стара Загора, който заминава в 14:20 ч., вече ще спира на спирка Горно Ботево. Поради ремонтните дейности, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” извършва по железния път в участъка между гарите Михайлово и Калояновец, от 18-и януари до 20-и февруари влакът ще тръгва от спирка Горно Ботево в 15:32 ч. и ще пристига в Стара Загора в 15:45 ч. След приключване на ремонтите, от 21-и февруари този влак ще заминава от спирка Горно Ботево в 15:39 ч. и ще пристига в Стара Загора в 15:52 ч.;

·         Крайградският пътнически влак № 90205 от Русе за Самуил, който тръгва в 18:00 ч., вече ще спира на спирка Кривня. Влакът ще заминава от спирка Кривня в 19:15 ч. и ще пристига в гара Самуил в 20:07 ч., т.е. с 2 минути по-късно от обичайното му разписание.  

За подобряване на транспортното обслужване на клиентите на железопътния превозвач, които пътуват с влак през почивните дни до вилните зони във Волуяк и Храбърско, се пуска един   допълнителен пътнически влак. Това е крайградският пътнически влак № 60275 от София за Перник през Волуяк, който ще се движи само през съботните, неделните и празничните дни. Влакът ще заминава от Центална гара София в 08:10 ч. и ще пристига в Перник в 09:40 ч.  

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега