Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От „Възраждане“ настояват България да затвори границите си за пристигащи от рискови страни

От „Възраждане“ настояват България да затвори границите си за пристигащи от рискови страни

Според "Възраждане" трябва да се затворят границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в Ковид гета – Франция, Нидерландия и др.

Политическа партия „Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от страни, които са с повишена заболеваемост от Covid-19 и "реално се превръщат в Ковид гета", се казва в прессъобщение на партията. 

"Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85 процента ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България", се посочва в съобщението. 

Според "Възраждане" трябва да се затворят границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в Ковид гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията също така смятат, че "експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу Ковид 19, не предпазват населението, а предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа."

""Възраждане" категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят, е първостепенна задача на всяко управление. Във връзка с това правителството на Кирил Петков, което към момента управлява страната, е необходимо да затвори границите на България, която по настоящем е с ниски нива на ваксинация и ниски нива на заболеваемост. Както се вижда в страната ни броят на новите случай намалява с всеки изминал ден за разлика от страните с висока ваксинация, които са ежедневно превръщани в ковидни гета", се посочва още в съобщението.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Доби
    29 дек 2021 16:28

    Защо изобщо давате трибуна на този смешник? Какво още ще измисли, за да набере електорат.....но вече не му се връзват.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега