Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбелязваме Деня без жертви на пътя

Отбелязваме Деня без жертви на пътя

Целта е на тази дата да се приеме предизвикателството от всички участници в движението по пътищата – шофьори на леки и товарни автомобили, на автобуси, велосипеди, пешеходци да няма нито един човек, загинал при пътнотранспортно произшествие

Отбелязваме Деня без жертви на пътя. Той е част от Европейската седмица на мобилността - ежегодна инициатива на Европейската комисия за устойчива градска мобилност, съобщи NOVA. Кулминацията на инициативата е днес. Целта е на тази дата да се приеме предизвикателството от всички участници в движението по пътищата – шофьори на леки и товарни автомобили, на автобуси, велосипеди, пешеходци да няма нито един човек, загинал при пътнотранспортно произшествие. Провеждат се редица инициативи на органите на реда, ще се състоят и открити уроци за учениците от различни училища в страната.Днешният ден е кулминацията на тези дни. 

“МВР е организирал контрол на цялата територия на страната. Действията на служителите ще са насочени в максимална степен към безопасността на движението по пътищата. Целта е да не се допусне днес да има загинали”, каза на Лъчезар Близнаков от “Пътна полиция”. Той апелираме гражданите да бъдат съпричастни към тази кауза и да бъдат отговорни на пътя. За вчерашния ден няма загинали на територията на страната, съобщи още Близнаков.

 “Надяваме се и днес да остане така”, каза той. От полицията отчетоха още, че в периода  1-20 септември 2022г.  загиналите участници в движението са с 9 по-малко, спрямо 2021г.За последното денонощие са проверени над 9100 атомобила. Съставени са 2405 фиша и 752 акта.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега